2016. nov 18.

Újra kaphatók jegyek a londoni Harry Potter színdarabra!

írta: Hetedhétország Malac
Újra kaphatók jegyek a londoni Harry Potter színdarabra!

A magyar Harry Potter rajongók hamarosan elkezdhetik a londoni útjukat tervezni, hiszen ismét lehet jegyeket kapni a Harry Potter és az elátkozott gyermek c. színdarabra.

harry-potter-cursed-child.jpg

A sikerdarabra - amely a nyolcadik és utolsó része a Harry Potter történetnek - már július 31-i premierje óta nem lehet jegyet venni, az összes elfogyott 2017 decemberéig. Nemrég azonban bejelentették, hogy londoni idő szerint november 22-én 11-kor újra kinyitnak a jegyirodák, és a 2017. december 13. és 2018. február 4. közötti előadásokra ismét lehet jegyeket foglalni. 

harrypotter1.jpgLondon, Palace Theatre

Ha online nem sikerül jegyet venni, akkor érdemes szemfülesnek lenni, mert minden pénteken egykor 40 olcsó jegyet adnak el a következő heti előadásokra.

harrypotter.jpg
Bár sok rajongó panaszkodott, hogy a nyolcadik történet színdarab és nem film, valószerűtlen, hogy kívánságukat teljesíteni fogják a közeljövőben. Állítólag egyáltalán nem tervezik, hogy a mozivászonra vinnék, ráadásul David Yates, a  Legendás állatok és megfigyelésük rendezője szerint jobb, ha a darab a színpadon marad. 

Online jegyek itt

További hihetetlen élmények a www.hetedhetorszag.hu oldalon.

Szólj hozzá

London Harry Potter